Even voorstellen

 Ard

 

  Fleur

 Willeke   
 

Kim          
 

Anneke

Anneke
 

 

Au Boulot is ontstaan vanuit een visie waarin jongeren de tijd krijgen om zich op hun eigen tempo en niveau te ontwikkelen zonder druk of verplichtingen. Een plek waar ze kunnen groeien in de richting die voor hen belangrijk is.

Die plek is een kleinschalige vorm van beschermd wonen en dagbesteding op een prachtige locatie in Schipluiden (Midden Delfland)

Naar onze mening zal een kind met autisme in elke fase van zijn leven weer nieuwe vaardigheden aan moeten leren. Doordat het aanleren van al deze nieuwe vaardigheden niet zonder slag of stoot gebeurt, hebben ze hulp nodig van professionals die vertrouwen hebben in hun kwaliteiten.

Een wens is om dit in de toekomst uit te breiden met een paar woonplaatsen.

 

Au Boulot betekent in het Frans: Aan de slag! of Aan het werk!

Dit weerspiegelt het gevoel waarmee wij in dit project gestapt zijn. We hebben de mouwen opgestroopt en zijn keihard aan de slag gegaan om dit project op te zetten.

De naam sluit goed aan bij wat we willen. Samen met de jongeren willen we aan het werk. We kijken met hen waar hun interesses en kwaliteiten liggen. Zo kunnen ze bij ons werken met de dieren, in de moestuin, houtbewerking, fotografie, etc

U kunt in het dagboek lezen welke 'hobbelige' wegen wij hebben moeten bewandelen om deze droom werkelijkheid te kunnen maken.
 

 

^