Stichting Vrienden van Au Boulot

Op deze pagina bedanken we alle mensen/bedrijven/instellingen voor hun hulp en bijdrage aan onze boerderij. Mede namens deze mensen is de boerderij geworden wat het nu is en kunnen wij de zorg bieden waarvan wij weten dat het bijdraagt aan een positieve ontwikkeling van de jongeren.

 

Wilt u als particulier of bedrijf ook een bijdrage leveren aan de positieve ontwikkeling van de jongeren, dan kunt u contact opnemen met de Stichting "Vrienden van Au Boulot"

via emailadres: stichting@auboulotzorg.nl

of via telefoonnummer: 06-46163964

De Lions club Maasland heeft middels een benefiet diner geld ingezameld waarvan wij een buiten oven en een keramiek oven hebben kunnen kopen
De Ronde tafel van schiedam heeft ons ezelproject gefinancierd
Ronde tafel Maassluis heeft een donatie gedaan voor de bus
De Thofrunners hebben het hele jaar door activiteiten georganiseerd waarmee ze een enorm bedrag hebben opgehaald. Wij gaan hiervan onze nieuwe boerderij inrichten.
Hoeve Bouwlust heeft de opbrengst van de kerststal- grabbel-actie aan ons gedoneert
Ab! Als we iets nodig hebben dan bellen we Ab. Hij weet of kent altijd wel iemand die eraan kan komen. Maar ook voor hulp bij verhuizen, klusjes en werk aan de bus kunnen we hem bellen. Een echte held dus!
Onze derde ezel Emmy is geschonken door Rabobank Westland. We zijn heel blij met ons nieuwe lid van de boerderij! Bedankt Rabobank!!
Erna en Elly organiseren de Lady's Night in Maassluis. De opbrengst van 2012 was bestemd voor een mooie tuinset bij ons in de tuin! Hier zijn we heel erg blij mee! Lady's: heel erg bedankt....
Tijdens de zomerfeesten in Schipluiden is er bij de gezamenlijke kerkdienst een inzameling gehouden. Een deel daarvan was bestemd voor een nieuwe tafel voor Au Boulot! De opbrengst was zo hoog dat we naast deze mooie tafel met kleed, ook nog een nieuwe computer hebben kunnen kopen! Super bedankt Schipluiden!!
We bedanken Otto voor de donatie waarvan we deze mooie boot hebben kunnen kopen.
Hans Andy en Kitty bedanken we voor de motor die de boot vooruit gaat krijgen!
De jongeren van het Lentiz college uit Maasland hebben samen met Siem hard gewerkt aan onze bestrating. Bedankt jongens!!
Stolk staal heeft buizen gesponsord voor de reparatie van het ezelverblijf. Dit kauwen de ezels niet zomaar door!! Bedankt mannen van Stolk!!
^